در نشست خبری كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر اعلام شد
اجرای ۱۰ ایده فناورانه در پل گیشا، ایجاد نخستین انجمن علمی انرژی های تجدپذیر در وزارت علوم
به گزارش حراج كن رئیس كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران یكی از اهداف برگزاری این كنفرانس را افزایش ارتباطات بین المللی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر عنوان نمود و اظهار داشت: ۱۰ ایده فناورانه نماد انرژی شهری كه در مراكز تحقیقاتی پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی پیاده سازی شده، در طرح پل سبز زندگی (پل گیشای تهران) اجرا خواهد شد.
به گزارش حراج كن به نقل از ایسنا، مجید زندی امروز در نشست خبری كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران با اشاره به اینكه كره زمین در صد سال قبل دو درجه گرم شده و اگر دو درجه افزایش دما پیدا كند، دیگر محل زندگی نخواهد بود، خاطرنشان كرد: غالب مشكلات زیست محیطی به روش های تبدیل انرژی برمی گردد و ۴۰ درجه دی اكسیدكربن دنیا ناشی از تبدیل حرارت به برق است.
وی افزود: باید خاطرنشان كرد كه هر انرژی تجدیدپذیر لزوماً انرژی پاك نیست و خورشید و باد هم انرژی نو نیستند، بلكه اگر تبدیل به برق شوند یك انرژی نو به حساب می آیند؛ با این وجود هر تبدیل انرژی لزوماً پاك نیست، حتی انرژی خورشید.
رئیس كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران با اشاره به تربیت هفت دوره دانشجویان تحصیلات تكمیلی در حوزه انرژی های تجدید پذیر در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی یكی از اهداف این كنفرانس را افزایش ارتباطات بین المللی در حوزه انرژی های تجدید پذیر دانست و اضافه كرد: اساتید ایرانی دانشكده مهندسی مكانیك و انرژی دانشگاه هم اكنون در دانشگاه های مختلف در اروپا و آمریكا مشغول فعالیت موازی هستند و یافته های ذهنی آنها در بعضی موارد در تربیت دانشجویان خارجی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی دستاوردهای كنفرانس فوق را در حوزه فناوری سرمایه گذاری و ارتباطات علمی بین المللی دانست و تصریح كرد: به عبارتی می توان گفت كنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران یك كنفرانس دانشگاهی نیست، بلكه ۵ بازیگر اصلی حوزه انرژی های تجدیدپذیر یعنی دانشگاه شهید بهشتی، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا)، گروه صنعتی مپنا، شركت توانیر و پژوهشگاه نیرو برگزاركنندگان اصلی آن هستند.
زندی همینطور با اشاره به حمایت سه مركز بین المللی همچون دانشگاه ووپرتال در آلمان و دانشگاه لورن در فرانسه اظهار داشت: تحریم های ظالمانه در حوزه هایی كه قوت داریم، نمی توانند ما را تحت تأثیر قرار دهند؛ ۳۰ تا ۴۰ درصد اعضای هیأت علمی ما اساتید بین المللی در قاره های آسیا و اروپا هستند و نصف مقالات كنفرانس هم بین المللی است.
رئیس كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران در بخش دیگری از سخنان خود اهداف كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران را ریزش فناورانه، افزایش ارتباطات بین المللی علمی و فناورانه در حوزه انرژی های تجدیدپذیر، برخورداری صنعت ایران از یافته های پژوهشگران داخلی و خارجی، تشكیل كلون های فناورانه شامل پژوهشگران خارجی و داخلی و هم به تفاهم رساندن بخش دولتی و خصوصی در حوزه انرژی های تجدید پذیر عنوان نمود.
زندی همینطور به برنامه ای برای جذب بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری در یكی از مراكز تحقیقاتی این دانشگاه اشاره نمود و اظهار داشت: در آزمایشگاه های تحقیقاتی پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی تولید غذا، بدون آب، خاك و انرژی متعارف را پیاده سازی كرده ایم و همینطور ۱۰ ایده فناورانه كه نماد انرژی شهری هستند هم در طرح پل سبز زندگی (پل گیشا) * پیاده سازی خواهند شد.
برنامه دانشگاه شهید بهشتی برای تأسیس نخستین انجمن علمی انرژی های تجدیدپذیر در وزارت علوم
محسن زندی، دبیر اجرایی كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران هم در این جلسه تعداد مقالات ارسال شده به كنفرانس فوق را ۳۰۰ مقاله عنوان نمود و با اشاره به اینكه مهلت غیر رسمی ارسال مقالات به كنفرانس ۵ اردیبهشت ماه است، اظهار نمود: ۵۰ درصد مقالات به زبان انگلیسی هستند و حداكثر ۶۰ الی ۷۰ درصد آنها پذیرفته خواهند شد.
وی اضافه كرد: تا كنون ۴۰۰ نفر متقاضی ثبت نام در كنفرانس بوده اند كه از این تعداد ۷۰ نفر اعضای كمیته ملی و ۳۰ نفر هم غیر ایرانی هستند. آخرین مهلت ثبت نام در كنفرانس ۳۰ فروردین ماه جاری خواهد بود.
زندی سپس به اعلام حامیان كنفرانس فوق پرداخت و اظهار داشت: ۱۶ دانشگاه ایرانی و ۳ دانشگاه خارجی، ۴ شركت، ۱۰ سازمان دولتی و تمام ۶ انجمن علمی حوزه انرژی های تجدیدپذیر جزو حامیان این كنفرانس هستند و مقالات هم در سه پایگاه داخلی، منطقه ای و بین المللی نمایه خواهند شد.
دبیر اجرایی كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران همینطور از برگزاری ۴ میزگرد همزمان، ۴۰ غرفه نمایشگاهی و ۱۰ كارگاه در كنفرانس فوق اطلاع داد و با اشاره به شعار "انرژی پاك برای ایران" بعنوان شعار كنفرانس، تصریح كرد: برنامه داریم تا نخستین انجمن علمی انرژی های تجدیدپذیر وزارت علوم و هم نخستین انجمن كارآفرینی در این عرصه ذیل وزارت كار را تأسیس نماییم.
به گزارش حراج كن به نقل از ایسنا، هفتمین كنفرانس ملی و نخستین كنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراكنده ایران، بیست و یكم تا بیست و سوم خرداد ماه ۹۸ با محورها و موضوعات "سیستم های خورشیدی فتوولتاییك"، "سیستم های خورشیدی حرارتی"، "انرژی های آبی (blue energies)، " "سیستم های هیبرید انرژی ( EHS)"، "محیط زیست و انرژی های تجدیدپذیر"، "سیستم های زیر شبكه (microfrid)، همبست آب، غذا و انرژی (N. W. F. E)، "فناوری نانو در انرژی های تجدید پذیر"، "شبكه های هوشمند (smartgrid) سیستم های بادی، پیل های سوختی، انرژی شهری، مدیریت انرژی، برداشت انرژی، آینده نگری انرژی، انرژی های زیستی، بهینه سازی انرژی، ذخیره سازی انرژی، انرژی زمین گرمایی، تكنولوژی های جدید در تبدیل انرژی، سیاست گذاری انرژی، اقتصاد و انرژی، امنیت پایدار انرژی، نیروگاه برق آبی كوچك و "سیستم های تولید همزمان برق و حرارت" در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
* طرح برچیده شدن پل گیشا و جایگزینی آن با زیرگذر نخستین بار در سال ۱۳۹۵ عنوان شد و سال پس از آن عملیات اجرایی كلید خورد. در طرح اولیه ساماندهی پل گیشا پیش بینی شده بود تا پل به صورت كامل حذف شود، اما سال ۹۶ با تغییر در طرح های اولیه تصمیم بر آن شد تا پل روگذر به پل سبز گیشا تبدیل گردد، به این معنا كه به جای خودروها این دفعه تنها شهروندان امكان استفاده از پل را داشته باشند. بنا بر برآوردهای لازم، مقرر است زیرگذر نصر پاییز امسال به بهره برداری برسد. با این اتفاق، عبور اتومبیل ها از روی پل گیشا به زیرگذر منتقل می شود و همزمان با این تغییر بازبینی بر پل گیشا با رویكرد «پیاده محوری و گذران اوقات فراغت» شروع خواهد شد. البته با طرح تغییر كاربری، پل گیشا به «پل سبز زندگی» تغییر نام می دهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد اجرای ۱۰ ایده فناورانه در پل گیشا، ایجاد نخستین انجمن علمی انرژی های تجدپذیر در وزارت علوم
نظر شما در مورد اجرای ۱۰ ایده فناورانه در پل گیشا، ایجاد نخستین انجمن علمی انرژی های تجدپذیر در وزارت علوم