در آیین رونمایی از آلبوم نواحی اشك عنوان شد
سیاستگذاری نادرست به موسیقی آیینی لطمه زده است
حراج کن: آیین رونمایی از آلبوم موسیقی «نواحی اشک» دوشنبه 22 شهریور در فرهنگ سرای عترت اجرا شد.
به گزارش حراج کن به نقل از پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین رونمایی از آلبوم موسیقی «نواحی اشک» به همت مدیریت موسیقی سازمان فرهنگی هنری با حضور متین رضوانی پور خواننده و پژوهشگر اثر و امیرحسین سمیعی مدیر امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری دوشنبه ۲۲ شهریور در فرهنگ سرای عترت انجام شد.
در ابتدای مراسم امیرحسین سمیعی مدیر امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری اظهار داشت: آلبوم «نواحی اشک» قبل از این و بصورت گام به گام در دهه اول محرم منتشر گردید. در محرم سال ۹۹ این جریان را با آلبوم «مرثیه ناتمام» شروع کردیم. این آلبوم، موسیقی همراهی کننده نداشت و به نسبت سخت پسندتر بود.
وی ادامه داد: امسال سعی کردیم از دو جهت دیگر به این سمت حرکت نماییم. در آلبوم «نواحی اشک» از موسیقی پس زمینه و همراهی کننده استفاده شده است.
سمیعی بیان کرد: شهری شدن موسیقی و حضور موسیقی های وارداتی که هیچ اساس و پایه ای ندارند، سبب شده از موسیقی اصیل فاصله بگیریم. همین طور عدم سیاستگذاری درست در زمینه موسیقی در لطمه خوردن موسیقی آیینی نقش داشته است.
مدیر امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری اظهار داشت: در آلبوم «نواحی اشک» بصورت پژوهشی در این حوزه وارد شده ایم. افتخاری بود که آقای متین رضوانی پور خواننده و پژوهشگر در این آلبوم همراه ما بودند و از آقای سعید عظیمی درخواست کردیم این آلبوم را تنظیم کنند. این حرکت را ما جدی ادامه خواهیم داد. امسال از دو جهت وارد شده ایم. یکی آلبوم «نواحی اشک» و دیگری آلبوم «آن روز آسمان گریست» که ان شاءالله پیش از اربعین رونمایی خواهد شد.
در ادامه مراسم متین رضوانی پور، خواننده و پژوهشگر آلبوم «نواحی اشک» ضمن تشکر از سازمان فرهنگی هنری برای همکاری در این پروژه اظهار داشت: تحقیقات این پروژه از سال ۸۳ شروع شد. اوایل دهه ۸۰ شاهد پاپ شدن موسیقی های مذهبی بودیم. در همان دوران من در هیأتی بودم که مرثیه ای اصیل خوانده شد. آن نوحه به قدری روی من تاثیر گذاشت که به فکر فرو رفتم و تصمیم گرفتم آوازهای سنتی را جمع آوری کنم. از آن زمان تا کنون بیش از ۵ هزار نوحه سنتی جمع آوری کردم که از آن نوحه ها تا کنون ۳۲ عنوان کتاب تولید شده است. در این راه من با تلاوت های قرآن اصیل، اذان های مختلف، لالایی و مناجات روبه رو شدم.
همین طور مصطفی بیات، رئیس فرهنگ سرای عترت و مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۲ اظهار داشت: وظیفه ما این است که داشته های عمیق فرهنگی مان در عرصه موسیقی و هنر را حفظ نماییم. چونکه داشته های عمیق فرهنگی ما روز به روز دارد تضعیف و مورد هجمه واقع می شود. هرچقدر جلو می رویم از معنویت و حس درونی فاصله می گیریم و از هم گسیختگی و چندپارگی فرهنگی در کشور ما عمیق تر می شود و ما زبان یک دهه بعد را نمی توانیم بفهمیم. این دست کارهایی که انجام می شود، موجب می شود بتوانیم فرهنگ اصیل را حفظ نماییم. امیدوار هستم روز به روز شاهد کارهای بهتر و زیباتر از مدیریت امور موسیقی باشیم.
در آخر مراسم از آلبوم موسیقی «نواحی اشک» رونمایی گردید.
منبع: harajkon.com
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد سیاستگذاری نادرست به موسیقی آیینی لطمه زده است
نظر شما در مورد سیاستگذاری نادرست به موسیقی آیینی لطمه زده است