چگونه در بیشتر روزها پرتفوی سبزی داشته باشیم؟
یکی از دغدغه ها و سوالات بیشتر فعالان این بازار این است که چگونه در بیشتر روزها پرتفوی سبزی داشته باشیم؛ اگر این سوال شما نیز هست با ما همراه باشید.
به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، با نگاهی به گذشته و حال به وضوح می توان دید که روند کسب وکار دست خوش تغییرات زیادی در گذر زمان گردیده است. در هر دوران از تاریخ برخی مشاغل نسبت به سایر، از جایگاه و اهمیت بیشتری برخوردار بوده و پس متقاضیان بیشتری را به خود اختصاص می دادند. در گذشته های دور، کشاورزی سپس صنایع و در دنیای امروز نیز فعالیت در بازارهای مالی از مشاغل پرطرفدار به حساب می آیند.
از طرفی هر فردی تلاش می کند تا در حرفه خود موفق شده و نسبت به سایر رقبا برتری یابد. در بازارهای مالی نیز به همین شکل بوده و یکی از دغدغه های بزرگ فعالان این بازارها، داشتن معاملاتی دقیق تر و کسب سود بیشتر می باشد.
در این میان بازار بورس تهران یکی از این بازارها بوده که معامله گران زیادی را از سراسر کشور به خود مختص کرده است. همین طور همانطور که می دانید مدتی پیش بازار بورس تهران در بیشتر سهام خود صعودی بود و توانست سود نسبتاً خوبی را برای فعالان این بازار به همراه داشته باشد.
معمولاً در شرایطی که بیشتر بازارها درحال رشد و شکوفایی هستند شاید معامله کردن کمی ساده تر از حالتی باشد که بازارها گرفتار ریزش شده و شرایط بازار کمی نامساعد به نظر آید. کسب درآمد و سود در چنین شرایطی مسلتزم داشتن دانش و مهارت بیشتری نسبت به حالت اول می باشد.
از همین رو امروزه که بازار بورس تهران با ریزش سنگینی روبه رو شده یکی از دغدغه ها و سوالات بیشتر فعالان این بازار این است که چگونه در بیشتر روزها پرتفوی سبزی داشته باشیم؟ بدین سبب با عنایت به اهمیت سوال مطرح شده می خواهیم به این مساله بیشتر بپردازیم و ببینیم چطور می توان از این شرایط بازار به سود مستمر و مناسبی دست یافت.
آموزش تحلیل بازار بورس تهران
اولین نکته جهت رسیدن به سود و داشتن یک پرتفوی سبز رنگ، آموزش تحلیل بازار بورس تهران می باشد. توجه داشته باشید که همیشه نوعی رقابت در بازارهای مالی وجود دارد و افرادی پیروز این رقابت خواهند بود که دانش و تجربه بیشتری داشته باشند.
از همین رو نخستین نکته ای که قبل از ورود حرفه ای به این بازار بایستی مدنظر قرار دهید، یادگیری اصولی و تخصصی آن می باشد. دقت داشته باشید مقصود از یادگیری تحلیل بازار، تسلط بر مباحث تحلیل تکنیکال همراه با بنیادی (فاندامنتال) در کنار یکدیگر می باشد.
در واقع این دو بخش مجزا از یکدیگر نبوده و در خیلی از موارد مکمل و تکمیل کننده یکدیگر می باشند که نادید گرفتن هر کدام به مفهوم نادید گرفتن قسمتی از بازار می باشد. از همین رو انجام تحلیل بازار فقط برمبنای تکنیکال و یا بنیادی می تواند ریسک معاملاتی و ورود کورکورانه به معاملات را افزایش دهد.
علاوه بر این از آنجا که هر بازار قواعد و نکات خاص خودرا دارد که باید آموخته شود، پس بایستی با کلیه نکات و ابزارهای بازار بورس نیز به خوبی آشنا شد. یکی از این مباحث تابلوخوانی بورس است که می توانید با بررسی سرفصل های آموزش تابلو خوانی حرفه ای بورس ایران در وب سایت آموزش بورس به طور کامل با آن آشنا شوید.
مدیریت سرمایه در بورس
پس از یادگیری نحوه تحلیل بازار بورس تهران، گام دوم شناخت قوانین مدیریت سرمایه در بورس است. این بخش از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به صورتی شرط بقا در بازار بورس (و یا سایر بازارهای مالی) محسوب می گردد.
بسیار مهمست که قبل از ورود به معاملات (با در نظر گرفتن انجام تحلیل های لازم)، برای خود حد سود و ضرری در نظر گرفته و برمبنای آن عمل نمائید. رعایت این مساله می تواند شانس موفقیت شما را در بازار بورس و یا سایر بازارهای مالی به طرز چشم گیری افزایش دهد.
همچنین سفارش می گردد فرصت های معاملاتی را انتخاب نمائید که نسبت سود به زیان (Risk/Reward ratio) مناسبی عرضه کنند. با رعایت این امر قادر خواهید بود کیفیت معاملاتی خودرا افزایش داده و از انجام معاملات بصورت تصادفی جلوگیری به عمل آید.
روانشناسی بازار بورس ایران
روانشناسی در معامله گری از اهمیت بالایی برخوردار بوده که از همین رو در این قسمت به بررسی روانشناسی بازار بورس ایران می پردازیم. در این قسمت بایستی روانشناسی را از دو منظر مورد بررسی قرار داد:
نخست، روان شناسی معامله گری که به شخص معامله گر اشاره داشته و ماحصل آن داشتن ذهنی شفاف، آرام و واقع گرا نسبت به محیط بازار است.
و دوم روانشناسی رفتار سایر معامله گران در بازار بوده که برمبنای احساسات معامله گران (شامل ترس ها و خوشبینی های صورت گرفته در بازار)، می توان رفتار آینده قیمت را تخمین زد.
تمرکز بر این پس از معامله گری، امری ضروری بوده که می تواند معامله گر را از انجام رفتارهای هیجانی که نشأت گرفته از هیجانات بازار می باشد، مصون دارد.
چرخه قیمت در بازار بورس
دانستن چرخه قیمت در بازار بورس همچون مفاهیم مهمی است که ما را در انجام تحلیل های بهتر و معامله گری با دقت بالاتر یاری خواهد نمود. بطور کلی چرخه قیمت از چهار مرحله تشکیل شده که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت:
۱. فاز انباشت ( Accumulation): همانطور که از نام این فاز پیداست، در این بخش بازار روند خاصی نداشته (خنثی بوده) و با تراکم و انباشتگی قیمت همراه می باشد.
۲. فاز روند صعودی ( Advancing): در این فاز قیمت از حالت تراکم خارج شده و روند صعودی خودرا پیش می گیرد.
۳. فاز توزیع ( Distribution): در این گام بازار از روند صعودی قبلی خود خارج شده و به صورتی میزان عرضه افزایش پیدا کرده تا حدی که با تقاضا به یک تعادل نسبی می رسند. پس بازار حالت خنثی پیدا می کند.
۴. فاز نزولی ( Declining): در این فاز عرضه بر تقاضا پیشی گرفته و پس شاهد ریزش قیمت در بازار خواهیم بود.
تکنیک های معامله گری در بازار بورس تهران
از جمله تکنیک های معامله گری در بازار بورس تهران، شناسایی وضعیت های بازار مطابق با آنچه در بخش قبلی گفته شد می باشد. به عبارت دیگر هر فاز بازار دارای متد و سبک معاملاتی مختص به خود بوده که بایستی بدان توجه داشته باشیم.
به طور نمونه در بازار بورس تهران، انجام نوسان گیری در فاز انباشت می تواند فرصت های معاملاتی خوبی را پیش رو قرار دهد. از طرفی در فاز صعودی نیز انجام خرید در اصلاحات بازار می تواند معاملات سودآوری را به همراه داشته باشد.
لذا همانطور که ملاحظه فرمودید آموزش صحیح و مستمر زمینه ساز موفقیت شما در بازارهای مالی خواهد بود. بدین جهت چنانچه علاقمند به یادگیری بیشتر جهت فعالیت در بازار هستید، پیشنهاد ما به شما مشاهده دوره جامع و تخصصی آموزش بورس تهران است.
منبع: amoozesh-boors.com
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد چگونه در بیشتر روزها پرتفوی سبزی داشته باشیم؟
نظر شما در مورد چگونه در بیشتر روزها پرتفوی سبزی داشته باشیم؟