تشكری هاشمی عنوان كرد
مترو یکی از نیازهای اساسی منطقه ۲۲
به گزارش حراج کن، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در جریان برنامه هفتگی نظارت میدانی خود از مناطق، به بازدید از محدوده منطقه ۲۲ رفت و به اتفاق عضو دیگر این کمیسیون از پروژه های عمرانی و ترافیکی این منطقه از نزدیک بازدید نمود.
به گزارش حراج کن به نقل از ایسنا، سید جعفر تشکری هاشمی در این بازدید، از منطقه ۲۲ بعنوان دروازه غربی پایتخت نام برد و ضمن اشاره به ضرورت استفاده حداکثری از فرصت های کم نظیر پیشِ رویِ این منطقه برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی، اظهار نمود: این منطقه از ظرفیت های بالای سرمایه گذاری در حوزه های فرهنگی، تفریحی، آموزشی، درمانی و... برخوردار می باشد.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه برای اجرا و افتتاح خط ۱۰ مترو بعنوان پروژه ای پرهزینه و زمان بر، مبلغی بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد تومان مورد نیاز است، خاطرنشان کرد: راه اندازی این خط به طول ۴۰ کیلومتر، یکی از نیازهای اساسی و زیربنایی منطقه ۲۲ است که می تواند جذابیت های مضاعفی برای این منطقه به وجود آورد.
وی با طرح این مورد که منطقه ۲۲ از ظرفیت جمعیت پذیری بالایی برخوردار می باشد و به همین دلیل، توسعه حمل و نقل عمومی در این منطقه نیازمند توجه ویژه ای است، اظهار داشت: اجرای طرح دسترسی شهروندان به یک ایستگاه اتوبوس یا مترو با ۳۵۰ متر پیمایش، در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.
تشکری هاشمی در بازدید از پایانه اتوبوسرانی وردآورد، پیشبینی ۵ امکان در هنگام راه اندازی یک پایانه مسافربری را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: نمازخانه، سایه بان، سرویس بهداشتی، روشنایی و آبخوری در کنار اتوبوس به تعداد کافی همچون امکاناتی است که هر پایانه مسافربری باید از آنها برخوردار باشند.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، راه اندازی پل روگذر ایران خودرو را منوط به عرضه طرح جامع دانست و با بیان این که برای اتمام این پروژه و دیگر پروژه های عمرانی، ابتدا باید مشکل معارضان آنها برطرف شود، تصریح کرد: لازم است ایجاد دسترسی های بزرگراه شهید همدانی در برنامه کاری منطقه قرار گیرد.
بنا براعلام دفتر این عضو شورای شهر تهران، حمیدرضا حاجوی، شهردار منطقه ۲۲ هم در جریان این بازدید که با حضور علی اصغر قائمی، دیگر عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران انجام شد، گزارشی از برنامه های پیشبینی شده برای توسعه حمل و نقل عمومی و عمران شهری در این منطقه درحال توسعه پایتخت، عرضه کرد.
گفتنی است، در جلسه ای که در انتها این بازدید برگزار شد، برخی از شورایاران و معتمدان محلات منطقه همچون پیکان شهر، هوانیروز، شهید باقری، شهرک دانشگاه شریف و... مسائل و مشکلات نواحی محل سکونت خویش را مطرح نمودند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مترو یکی از نیازهای اساسی منطقه ۲۲
نظر شما در مورد مترو یکی از نیازهای اساسی منطقه ۲۲