اخطار پلیس فتا مراقب برنامه های جعلی در پوشش انتخابات باشید
به گزارش حراج کن، رئیس پلیس فتا پایتخت در مورد کلاهبرداری در روزهای انتخابات اخطار داد و در رابطه با شیوه های کلاهبرداران و همینطور شایعه پراکنی و ایجاد تصاویر جعلی از کاندیداهای انتخابات توضیح داد.
به گزارش حراج کن، رئیس پلیس فتا پایتخت در مورد کلاهبرداری در روزهای انتخابات اخطار داد و اظهار داشت: مراقب برنامه های جعلی منتسب به نامزدهای انتخاباتی باشید.
سرهنگ داود معظمی گودرزی؛ رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگو با تسنیم اظهار نمود: تنها چند روز تا برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان باقی مانده است، انتخاباتی که سرنوشت مجلس شورای اسلامی در چهار سال آینده را مشخص خواهد نمود و با عنایت به گسترش شبکه های مجازی می باشند عده ای از افراد سودجو که با هدف کلاهبرداری صفحاتی را منتسب به کاندیداهای این انتخابات راه اندازی می کنند.
سرهنگ معظمی گودرزی تصریح کرد: از مهم ترین ساحت های زندگی اجتماعی انسان، شرکت در سرنوشت سیاسی اجتماعی خود و جامعه بوده و تبلور آن انتخابات است، بدون تردید باید بالاترین میزان از اخلاق مداری را در فرایند انتخابات دید.
این مقام انتظامی افزود: رعایت مواردی همچون احترام گذاشتن به سایر کاربران در فضای مجازی، صداقت در انتشار مطالب و محتوا، رعایت حریم خصوصی دیگران در فضای مجازی، رعایت عدالت و بی طرفی در پشتیبانی از شخص یا جناحی خاص، عدم پخش اخبار کذب و شایعه پراکنی از جانب کاربران فضای مجازی نشان دهنده رعایت اخلاق مداری است.
رئیس پلیس فتا پایتخت اضافه کرد: با عنایت به نزدیک شدن به ایام انتخابات امکان دارد کلاهبرداران به بهانه های مختلف مبادرت به کلاهبرداری کنند، فرستادن لینک دانلود یا انتشار برنامه با عناوین مختلف، همچون مواردی که امکان دارد کلاهبرداران با سوءاستفاده از آن مبادرت به انجام اقدامات مجرمانه کنند.
سرهنگ معظمی گودرزی بیان نمود: تحریک افراد به دانلود و نصب برخی نرم افزارها با عناوین خبرهای روز انتخابات، پشتیبانی از نامزد خاص، کسب درآمد با پشتیبانی از کاندیداهای مختلف و … هم همچون مواردی هستند که می تواند منجر به ترغیب کردن افراد جهت استفاده از نرم افزارهای جعلی و مخرب شود، کاربران در صورت نصب چنین برنامه هایی با عنایت به دادن اجازه دسترسی به پیامک ها، تماس ها، گالری عکس و … با مشکلات ریز و درشتی مواجه و حتی اطلاعات شخصی و بانکی آنها هم به خطر خواهد افتاد.
رئیس پلیس فتا پایتخت درمورد چگونگی تشخیص اخبار جعلی در رابطه با انتخابات اضافه کرد: خبررسانی جعلی، دروغ پراکنی یا اخبار جعلی نوعی خبرنگاری زرد یا پروپاگاندا با قصد پخش اطلاعات غلط است که در بستر رسانه های چاپی سنتی، رسانه های خبری و شبکه های اجتماعی انتشار می یابد، باید مراقب شبه خبرها بود، به تصاویر توجه گردد که واقعی باشند. به زمان و تاریخ اخبار توجه کنید. بررسی صحت منبع خبر و دقت به مبحث خبر دقت همچون موارد است.
وی افزود: اخبار جعلی با هدف گمراه کردن و به منظور صدمه رساندن به یک آژانس، نهاد، یا شخص، یا به دست آوردن اهداف مالی یا سیاسی نوشته و منتشر می شود، که اغلب با استفاده از سرفصل های حساس، نادرست که می تواند به سبب افزایش خوانندگان، اشتراک گذاری آنلاین و درآمد بر مبنای کلیک روی اینترنت هم باشد.
سرهنگ معظمی گودرزی با تکیه بر جدی گرفتن برنامه های جعلی منتسب به نامزدهای انتخاباتی اظهار داشت: در روزهای انتخابات موارد گوناگونی از انتشار برنامه های موبایلی جعلی منتسب به نامزدهای انتخاباتی در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های داخلی و خارجی رؤیت می شود که این امر می تواند زمینه سرقت اطلاعات و سو استفاده از داده های شخصی کاربران را فراهم آورد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ضمن اشاره به این که در نصب هرگونه برنامه موبایلی باید به مواردی توجه کرد، اظهار داشت: از نصب برنامه هایی که در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها منتشر می شوند، خودداری کرده و برنامه های مورد نیاز خویش را از منابع معتبر دریافت نمایند. همینطور می توانند موارد مشکوک را از راه تماس تلفنی با مرکز فوریت های سایبری با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ و یا رفتن به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir با کارشناسان این پلیس در بین بگذارند.
منبع: حراج كن
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد اخطار پلیس فتا مراقب برنامه های جعلی در پوشش انتخابات باشید
نظر شما در مورد اخطار پلیس فتا مراقب برنامه های جعلی در پوشش انتخابات باشید